Fredrik Jonsson // Fredrik Master

Erbjuder skräddarsydda lösningar för dig och ditt evenemang
 För stora och små sällskap, företag och privat.
Från projektering och inköp till matlagning på plats. Ser till varje unika projekt och skapar meny och upplägg i samråd med beställare. 
Matlagning på plats med presentation av maträtter har blivit en standard. 

Utkast tidigare case

"Tara Beauty Awards 2017", 3x30st kanapéer
Catering med kock
Montering, uppläggning och presentation på plats för genomförande

Företagsfest, 32 pers
Catering med kock
Grillbuffé
Grillning, uppläggning och presentation på plats för genomförande

Sommarfest, 50 pers
Catering med kock
Matlagning - Paella med tillbehör
Montering, uppläggning och presentation på plats för genomförande

Gästkrögare 2017
Köksmästare, kock, menyskapare
Projektering & Projektledning 
Från idé och inköp till serverad mat med presentation
Löpande verksamhet, event, bröllop & konferenser

Födelsedagsfest, 40st kuvert
Catering med kock
Grillbuffé, fingerfood, vickning
Helhetsleverantör inkl. servis 
Projektledning & presentation

Grillmaster, 100pers
Catering med kock
Hamburgare med bröd, grillspett, veg.alt. 
Projektering

Bröllop, 90 kuvert, Rockelstad slott
Catering med kock
Lunchbuffé / Servering av förrätt - Bröllopbuffé / Vickning / Frukostbuffé
Helhetsleverantör och ansvarig för mat 
Projektledning - floor manager

Julfest, 70st kuvert
Catering med kock
Julbord - kalla och varma rätter
Projektledning
Matlagning
Montering, uppläggning och presentation på plats för genomförande

"Tara Beauty Awards 2016", 150 st kanapéer
Catering med kock
Matlagning
Montering, uppläggning och presentation på plats för genomförande

Födelsedagskalas, 60 kuvert
Catering med kock
Projektledning
Matlagning, preparering - Tapas & Pavola
Matlagning, montering och uppvärmning  på plats - Tapas, Pavola & Paella
Uppläggning

Tillfällig restaurang i egen regi #masterpopup
Fredagar & lördagar 29/4 till 4/6 2016
Konceptutveckling
Novis krögare, från "ax till limpa"
Plats: Hammarbyhöjden

Tillfällig restaurang i egen regi #masterpopup
Över 400st gäster på fyra fredagar, mars 2016
Konceptutveckling
Novis krögare, från "ax till limpa"
Plats: Hammarbyhöjden

Abonnerad sittning i restaurang, 17pers
Projektledning
Matlagning - 3rätters
Aktivitet för gäster inne i köket
Servering

Afterwork, ca 100pers
Catering med bartender
Projektledning
Catering - kanapéer
Bartender

Lunch, 30pers  Fest, 50pers
Konceptutveckling
Projektledning
Matlagning
Uppläggning
Bartender

Julfest 190pers
Catering med kock
Konceptutveckling
Projektledning
Matlagning
Uppläggning

 

Gästkock julbord
Matlagning av tre egnenkomponerade rätter
Uppläggning
Tranchering

Gästkock Event Grand Open
för Restaurang Engelen
Matlagning ca 90 pers
Uppläggning
Dag: Grillning på Österåkers golfbana.
Kreatör av 100st lunch/fingerfood
Kväll: Kreatör av 3x300st kanapéer/smörgåsar till fest.

Affärsidé

Genom engagemang skapa upplevelser och värde för mina kunder och deras kunder.
 

Mission

Att få flera till att värdesätta-, uppskatta och laga mat.
 

  Vision

Sprida mer glädje och sinnesnjutning än vad jag är kapabel till. 

Fredrik Jonsson // Fredrik Master